09.04.2022.

19:03

Foto: Ivan Dobričić/printsceen

Džet set

ERIN UNUK NIJE KRIV, NEKO MU JE SMESTIO! Zorica Marković razvezala jezik o elitnoj prostituciji: Nadležni organi će reagovati

Poznato je da je Zorica veliki prijatelj Ere Ojdanića čiji je unuk Nikola Anđelić nedavno uhpšen.

- Poznajem celu Erinu porodicu i poštujem je, znam to dete Nikolu otkako je bio mali, ali nisam ga videla odavno. Znam ga i otkako je Erina pokojna supruga Ljupka bila živa, stub kuće, takve žene se ne rađaju. Era je radnik, peva i drži kafanu, to poštujem. Sama sam borac, orem i rvem se sa životom, pa moram da poštujem one koji se bore i rade. Era je stvorio toliko toga i naravno ljudi su dosta ljubomorni na njega. Ovo je atak na Eru, koji je dobar, uspešan i vredan. Da je u pitanju sin Pere Perića nikog ne bi zanimalo, ali ovako je neko namestio da je u igri unuk Ere Ojdanića. Možda je Nikola sedeo sa nekim sumnjivim ljudima pa zato ova priča. Stvarno mi je nespojivo to, dečko je završio fakultet, sportista je, i ne želim da verujem u ove priče. Kada je u pitanju Nikolin brat Uroš, on je malo nemirniji, drčniji, dva različita su tipa, ali koliko znam tu porodicu, decu su vaspitali - ispričala je Zorica Marković, a onda prokomentarisala Slavicu Dajanu Tripunović, koja je nedavno navodno uhapšena zbog elitne prostitucije.

Informer

Zorica Marković progovorila o unuku Ere Ojdanića

- Misicu sam videla na nekim promocijama, delovala mi je kao prefinjeno, damica. Nikad u životu nisam posumnjala, mogla sam da je povežem sa svim i svačim, ali ne sa prostitucijom. Ovo ako je istina, ja stvarno ne znam šta da kažem osim da mislim da će nadležni organi reagovati do kraja - rekla je Zorica Marković.

Informer

Dajana Tripunović

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":