10.04.2022.

11:51

Foto: Peđa Milosavljević

Džet set

Meni nije ideja da gonim nekoga ko je bolestan! Snežana Dakić otkrila detalje brutalnog napada!

Voditeljka je progovorila o incidentu koji joj se desio nedavno kada ju je beskućnik pogodio ciglom u glavu.

- Postoje ljudi koji imaju psihičke probleme i recimo nečiji parfem, ili crveni duks može da bude okidač za neku traumu koji je doživeo - rekla je Snežana i dodala:

Informer

Snežana Dakić

- Šta se posle desilo, ja od policije nemam nikakve informacije, ali posle sam saznala da je sa pričom da mu smrdi razređivač razbijao izloge.

U program "Novog jutra" uključila se i Vesna Milošević koja je 21. decembra prošle godine doživela da joj isti ovaj beskućnik slomio izlog.

- Ja sam to prijavila, brzo su reagovali, on je uhapšen, priveden je i odveden u Lazu Lazarević. On je prolazio pored pekare i pitao je mene i ženu iz pekare zašto prosipamo razređivač po ulici. Mi smo lepo rekle da nismo i nije bilo nikakvog sukoba. On je otišao. Posle nekog vremena ja sam krenula da zaključavam i odjednom se pojavio i ogromnom ciglom gađao izlog. Meni su rekli da su ga priveli, dali terapiju i pustili ga ujutru. On je beskućnik, mlađi čovek - rekla je Vesna.

Informer

Vesna objašnjava šta se dogodilo

Snežana je objasnila da je u pitanju mlađi čovek.

- To je jedan mlad muškarac, od 35-40 godina. Izašao je iz moje zgrade, kad sam ga srela u zgradi mahinalno sam mu rekla "Dobar dan". I on je nešto mrmljao "Što si prosipala razređivač", cela zgrada smrdi na razređivač - objasnila je voditeljka.

- Šta sad, meni nije ideja da gonim nekoga ko je lud, ili ko je bolestan. Nego da se on smesti u neku ustanovu i da mu se pruži medicinska pomoć. Kada sam videla onu kocku sutradan, tek tada mi nije bilo dobro. Ja sam racionalna osoba i ne tripujem da me jure duhovi, ali to je živo biće koje ide okolo i napada. Mora da se nađe neko sistemsko rešenje. Nama je čak neko vreme, tri meseca spavao beskućnik. Prvih dana sam uvek zamolila nekog konobara da uđe sa mnom u ulaz. Mislim da bi taj problem skitnica i beskućnika mora da se reši sistemski - rekla je Snežana Dakić.

Informer

Snežana Dakić i Jovana Jeremić

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":