11.04.2022.

07:05

Foto: ATA Images

Džet set

PEVAČICA OTVORENO PRIČA O PROBLEMIMA SA NASLEDNICOM Nata: Ćerka mi je namćor na Daču!

Pevačica i njen prvi suprug nedavno su zajedno sa ćerkom krenuli na grupne terapije kod psihologa, a lepa Novosađanka kaže da joj nije bilo lako da ih nagovori na to.

- Danilo i Hana su dva vrlo slična namćora, jedino sam ja tu divna i uvek spremna za sve! Ucenjivala sam ih, potkupila i nagovorila da krenemo na terapije. Sa Danilom sam obavila jedan lep i zreo roditeljski razgovor. A deci je uvek lepo kada vide roditelje na istoj strani i da se i otac i majka brinu o njima - priča za Informer pop zvezda.

Informer

Nataša Bekvalac progovorila o bivšem suprugu

Drastičan potez

Nata je toliko ljuta na Hanu, ali i na mlađu ćerku Katju, da se zbog njih odlučila na drastičan potez.

- Izbaciću sve televizore iz kuće! Više neće moći da gledaju TV. Katja je u transu kada gleda crtani film, a Hana, šta god da radi, uvek jednim okom gleda TV. A i ja sam došla u situaciju da jedva čekam da legnem u krevet i pustim film. Bez televizora ćemo lepše živeti, a ne da ovako stalno blenemo! Verovatno će ćerke burno reagovati, jer su baš temperamentne i teatralne. Ali biću opuštena, neću se pecati na njihovo histerisanje. Brzo će da prođe... Verovatno će potrajati tri dana i ona će sve biti okej. Prevazišle smo mi i teže stvari... - priča Bekvalčeva i dodaje da je Hani dozvolila da zadrži mobilni telefon:

- Ne mogu da joj oduzmem telefon. Zbog vremena u kom živimo želim i moram u svakom momentu da vidim lokaciju na kojoj se nalazi. Uostalom, ovako mogu da je pozovem u svakom trenutku.

Informer

Nataša Bekvalac bez dlake na jeziku o privatnom životu

Stresna tema

Nata se posle Dače udavala još dva puta, a u trećem braku je bila žrtva nasilja. Zato danas o trećem suprugu Luki Lazukiću, kojeg je optužila za zlostavljanje, nema snage da priča. Na naše pitanje da li Luka viđa njihovu ćerku, pevačica kratko odgovara:

- Ne bih da govorim o tome, to mi je stresna tema... - rekla nam je Nataša Bekvalac.

Redovno stavljam botoks

Nataša Bekvalac priznaje da ide na tretmane protiv starenja, ali da ne preteruje u tome:

- Redovno stavljam botoks, ali to su baš male doze, jer moram da imam mimiku. Sve to radim umereno i tako čuvam kožu - kaže Nata i dodaje da nisu tačne priče da je uvećala usta:

- Imam kompleks još iz mlađih dana zato što imam ogromna usta. A onda, kada je postalo moderno da žena ima normalna usta, bilo mi je lakše. Nisam radila usta, to su sve trikovi sa šminkom!

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":