10.04.2022.

17:27

Foto: printscreen facebook

Džet set

NADA TOPČAGIĆ VRATILA NOV AUTO JER NEMA ZA GORIVO?! Pevačica pozirala u besnoj mašini, a onda usledilo šok priznanje (FOTO)

Nada Točagić aktivna je na društvenim mrežama, a na svom Fejsbuk profilu objavila je fotografije novog "Rols Rojsa" koji joj je stigao, ali ga ona sada ne želi.

"Ima se za Rols Rojs, a nema se za gorivo", "Plačem od smeha", "Totalni si hit", " Šta je to za tebe, možeš ti to"... - samo su neki od komentara.

Ipak, Nada je u narednoj objavi otkrila da automobil nije njen, već od njenog prijatelja.

- Definitivno me moj suprug Zlatko uverio da koliko god ljudi tvrde da me znaju, poveruju u svakakvu glupost koja se objavi o meni. Još mi reče da ću uz zavist da vidim i mnogo zlobe u komentarima. I bio je u pravu. Ja ovakav auto ne bih uzela ni džabe, a kamoli da dam toliki novac za njega. Nikada nisam patila za automobilima radi prestiža, već samo da mi služi da me preveze. Ima mnogo pametnijih stvari gde treba uložiti novac. Ovo je automobil našeg prijatelja koji me je vozio u Milano na rođendan Ibrahimovića - otkrila je Nada, koja se malo našalila sa svojim prijateljima na Fejsbuku, a koji su pomislili da je pevačica pazarila skupoceni automobil.

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":