11.04.2022.

19:22

Foto: Informer

Džet set

Ko je prošao njen "nož" sada je velika faca - NJENE MUŠTERIJE SU, ESTRADA, POLITIČARI, SPORTISTI... Doktorka Milica Đokić otkriva šta poznati menjaju na sebi, a to kriju!

Vajarstvo kao umetnost otišla je u zaborav, a na estetskim hirurzima je ostao zanat oblikovanja i preoblikovanja ljudske figure. Čuveni i najpoznatiji estetski hirurg iz turske obara rekorde na ženskim zahtevima i željama. 

Informer

Doktor Bulent, poznatiji kao Doktor Bi posetio je Beograd i pokrenuo saradnju sa našom najpoznatijom doktorkom estetske medicine Doktorkom Milicom Đokić. 

- Upoznali smo se na jednom kongresu u Parizu, posle toga su me pozvali njegovi asistenti i počeli smo saradnju. Odlazila sam u Istanbul, učila od doktora, on dolazi ovde dopunjujemo se. Ima više znanja i iskustva. U planu je da otvorim kliniku, jer sam ja na specijalizaciji za plastičnu hirurgiju - izjavila je doktorka Milica.

Informer

Njih dvoje prave su dobre vile za ispunjavanje estetskih želja, od liposukcije, uvećavanja grudi, usana, smanjivanja obima struka, korekcije nosa, svega.. 

Doktor oblikuje po kalupu i od ne tako lepih žena doslovno napravi, objekte muških požuda. Dok doktorka Milica Đokić lice svake žene dovodi do savršenstva. 

Informer

Kako kaže Doktor Bi on ima posebne tehnike koje je razvio kada je u pitanju zatezanje lica, a najpopularnija je "spider web technique", radi operacije sa oziljcima i bez, ipak više preferira zahvate koji ne iziskuju oziljke. 

Kako kaže doktorka Milica Đokić u srbiji je trenutno najpopularnije konturisanje vilične kosti, uvećavanje usana, naglašene jagodice. 

- Za lep izgled najbitnija je nega i da se počne u pravo vreme, da nedođemo u situaciju da se ožiljci naprave po licu i da ne možemo više da ih ispravimo. Najbolje je početi sa nekim hidratacijama, dubinske hidratacije za negu kože su prva stvar - istakla je doktorka. 

Kada je lep izgled u pitanju nisu samo žene te koje kucaju na vrata estetskih ordinacija, tu je i jača polovina koja takođe vrlo brine o svom izgledau, a doktorka Đokić otkriva nam šta je to što muškarci najčešće žele da promene na sebi. 

- Muškarci najčešće rade botoks pazuha i takođe botoks čela, pierpi tretman kose - zaključuje doktorka.