13.04.2022.

20:10

Foto: ATA Images/Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

OVO JE RAZLOG SVAĐE MILICE I LUKASA?! Pavlovićeva i Aca zaratili zbog 150.000 evra?! Isplivali detalji

Sigurna sam da mi Aca Lukas neće ni čestitati na albumu. On je neko sa kim ja imam prelepe uspomene. I opet kažem, ne znam šta donosi dan, a šta noć, ali u ovom momentu mi nismo prijatelji. Pesmu sam skinula sa kanala iz principa, lično ja. Ima tu svašta nečeg okolo, nisam morala da skinem ali sam je skinula - rekla je Milica Pavlović za Espreso, međutim, nije želela da otkrije zbog čega je došlo do svađe.

Informer

Milica Pavlović i Aca Lukas u svađi

Nedavno se šuškalo da im je puklo prijateljstvo zbog 150.000 evra! Naime, u vreme kada su snimili pesmu, koju je finansirala Milica, Lukas nije sarađivao sa svojim aktuelnim menadžerom Sašom Mirkovićem, sa kojim je nedavno obnovio saradnju.

Kako se pričalo, a kako prenosi "Pink.rs" iako niko od aktera to nije potvrdio, Mirković je navodno nagovorio Lukasa da Milici traže 150.000 evra na ime autorskih prava, a pričalo se da su joj pesmu skinuli sa njenog Jutjub kanala i stavili zabranu za korišćenje.

Milica kaže da je spot sa popularne mreže sama uklonila, a bilo je reči čak i da će Lukas ponovo snimiti istu pesmu, samo sa drugom pevačicom. Ipak, to se do sada nije desilo.

Informer

Saša Mirković - menadžer Ace Lukasa

Takođe, jedan od povoda za svađu mogao bi biti i način na koji je Aca Lukas prokomentarisao vest o tome da je Milica Pavlović prihvatila ulogu u seriji "Pevačica".

- Iskreno da ti kažem kada sam saznao koja je serija u pitanju i o čemu se radi, nevezano za Milicu mislim da to nije ok. Žao mi je što igra Milica jer je neću gledati - rekao je između ostalog tada Lukas.

Iako danas nisu prijatelji, Milica je 2018. godine snimila duet sa Lukasom, a tada je o njemu pričala sve najlepše.

Informer

Aca Lukas u svađi sa Milicom Pavlović

- Imala sam to zadovoljstvo da Acu Lukasa upoznam na samom početku svoje karijere i da prvi kompliment od neke velike zvezde dobijem upravo od njega. On je i tada bio velika zvezda, a ja klinka koja je iz Bunibroda došla u takmičenje da okuša sreću i pokuša da napravi karijeru. Prvi put kada me je video, javno mi je rekao kako je siguran da ću biti velika zvezda i da ću napraviti karijeru, a nedavno je javno istakao i da je za sve ove godine u takmičenju te reči uputio samo meni. U tom momentu, kada sam tek počinjala svoju borbu, to su bile reči za koje sam se uhvatila i one su mi bila motivacija da se izborim sa svim problemima i ostvarim svoje snove. Zato mene za Lukasa od samog početka veže neka vrsta ljubavi, kao prema čoveku koji mi je ulio samopouzdanje i dao neophodan podstrek. S godinama se naš odnos razvijao, vezuju nas razni višesatni razgovori o žvotu, poslu, ljudima i kako sam ga dobro upoznala, tako mogu da ga kažem da ga zaista cenim, poštujem i volim jer je on jedan veoma specifičann muškarac, dobar čovek i veliki laf - rekla je Milica tada za Story, a tačan razlog svađe Pavlovićeve i Ace Lukasa za sada nije poznat.

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":