14.04.2022.

11:36

Foto: printscreen

Džet set

SANJA VUČIĆ O VEZI NEMANJE I ANASTASIJE: Snimila bih duet s njom, znamo se! Pevačica progovorila o odnosu s fudbalerom!

Sanja Vučić za Informer je otkrila sve detalje o povezivanju sa Nemanjom Gudeljem za kog se sada ispostavilo da je mesec dana u vezi sa Anastasijom Ražnatović.

Kako su mediji pisali, Sanja i Nemanja bili su u vezi šest meseci, a raskinuli su pre mesec dana kada su Ražnatovićeva i Gudelj započeli svoj odnos. U tom trenutku, mediji su preneli da je Sanja bila ta koja je odlučila da prekine vezu sa Nemanjom, a sada je pevačica otkrila šta se dešavalo:

- Znam zbog čega me zovete i otvoreno ću reći da nema potrebe da budem ljuta ili razočarana jer smo Nemanja i ja samo prijatelji. Veoma se volimo, poznajem mu celu porodicu - počinje Sanja koja tvrdi da su Gudelj i ona u dobrim odnosima:

Informer

Započeli romansu pre mesec dana... Anastasija i Nemanja

- Nismo raskinuli jer nismo ni bili u vezi, ali u posldnje vreme se ne čujemo jer oboje imamo mnogo obaveza. Ali ostali smo u dobrim odnosima, zašto ne bismo - nastavila je Sanja s tvrdnjama da su Gudelj i ona samo prijatelji. 

Sanja je imala samo reči hvale i o Anastasiji s kojom bi snimila duet:

-  Zašto da ne, nikad nije bilo sporno da bismo mogle da snimimo nešto. Važno je da nam obema legne pesma. Anastasija i ja se znamo, ne pijemo kafu, ali se poznajemo- iskreno je kazala Sanja za Informer i dodala da je trenutno sama i da joj to odgovara zbog obaveza:

Informer

Sanja Vučić

- Godinu i po dana samujem, posvetila sam se sebi i mislim da se to i vidi. Imam mnogo posla i sada mi odgovara ovako, fokusirala sam se na posao. Što se tiče ljubavi, mlada sam, ima vremena - zaključila je članica grupe "Hurricane".

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":