14.04.2022.

20:04

Foto: Foto : Moshi creative/ Mina

Džet set

POKAZALA JEZIVE MODRICE I POSEKOTINE Milica Pavlović završila u užasnim ranama, evo šta se desilo!

Milica Pavlović je pre par dana objavila novi album za koji je iskeširala čak 300.000 evra! Pevačica je na promociji otkrila kako je bila odlučna u tome da uradi nešto što na našim prostorima još nije viđeno. Spotovi za pesme su podrazumevali i uvežbavanje veoma teških koreografija, ali vredelo je.

Album se vrlo brzo našao u Jutjub trendingu, a Pavlovićeva je otkrila da je put do spektakularne koreografije bio krvav - bukvalno. Pevačica je završavala snimanje sa modricama i posekotinama, a sada je odlučila da sa fanovima podeli fotografije svog izranavljenog tela.

- Gledam nastup za pesmu “Šećeru” i toliko mi lepo i lagano izgleda iz ove perspektive… Ali… U nastavku pogledajte kako je izgledalo moje telo nakon što sam desetak puta izvela ovu “laganu” koreografiju. Modrice, podlivi, bolovi… Ali, sve bih ponovila iznova, iznova i iznova kad vidim koliko mi ljubavi i dobre energije šaljete! Sve sa vas! Hvala vam do neba! - napisala je Milica u opisu fotografija, a kako je izgledalo njeno telo možete pogledati u galeriji ispod.

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":