15.04.2022.

07:05

Foto: Insajder

Džet set

PEVAČICA NIJE BILA DUGO SAMA Anastasija i Gudelj u vezi MESEC dana, Ceca oduševljena: Umeš lepo da izabereš!

Pevačica Anastasija Ražnatović (23) ima novog dečka, fudbalera Nemanju Gudelja (30)! Ćerka Cece Ražnatović je sa fudbalerom Sevilje započela vezu pre mesec dana i trenutno je kod njega u Španiji!

Informer


- Anastasija se baš zaljubila! Pre dva meseca raskinula je petogodišnju vezu sa Đorđem Kuljićem i nije ni sanjala da će tako brzo naći novu ljubav. Njih dvoje upoznali su se preko Nemanjine sestre Vanje, s kojom se Anastasija godinama druži. Čim je čuo da je Tasa sama, Gudelj je poželeo da je upozna, spakovao je kofere i došao u Beograd - započinje priču izvor blizak paru i dodaje da su se pevačica i fudbaler zaljubili na prvi pogled:

Informer

- Svi smo odmah znali da će biti zajedno! Sevale su varnice čim su se upoznali. Gudelj je ubrzo ponovo došao u Srbiju kako bi što više vremena proveo sa Tasom, a sada je ona otputovala kod njega u Sevilju.

Fin momak
Iako je fudbaler u poslednjih mesec dana dva puta zbog nove devojke dolazio u Beograd, nije imao priliku da upozna taštu.


- Anastasija nije upoznala Cecu sa svojim dečkom, jer je smatrala da je rano za taj korak. Ali toliko se zaljubila da će uskoro organizovati njihov susret. Međutim, Ceca odlično zna ko je Nemanja, pa je zdušno podržala novu ljubav svoje ćerke. Oduševljena je novim zetom, pa je Tasi rekla: "Jedva čekam da ga upoznam! Mislim da je baš fin momak, umeš lepo da izabereš. Nikad nisam ni sumnjala u tebe".

Voli da se tetovira
Za razliku od Cece, koja još nije upoznala zeta, Nemanjina porodica je provela neko vreme sa snajkom.
- Nemanji roditelji i brat su upoznali Anastasiju i odmah su je zavoleli. Njegovoj majci Oliveri se toliko dopada nova snajka da je objavila njenu fotografiju na svom Instagram profilu - priča naš izvor.
Nemanja je jedan od naših najuspešnijih fudbalera i na spisku je Dragana Stojkovića Piksija za reprezentaciju Srbije. Obožava da se tetovira, pa mu je celo telo išarano. Trenutno igra za Sevilju, gde godišnje zarađuje 5.650.000 evra!


Povezivali ga sa Sanjom Vučić

Nemanju Gudelja su mediji povezivali sa Sanjom Vučić. Njih dvoje su mnogo vremena provodili zajedno, pa se šuškalo da su u vezi. Međutim, tu vest demantovala je pevačica grupe "Harikejn".
- Nemanja mi nije momak, mi smo samo prijatelji - rekla je Sanja.