15.04.2022.

12:57

Foto:

Džet set

NIJE MOGLA DA ZAMISLI DA ĆE SE UDATI ZA ŽELJKA! Jovana Joksimović priznala da joj je to isto kao venčanje sa Džud Loom!

Jovana Joksimović progovorila je problemima u svojoj profesiji, ali braku sa Željkom joksimovićem s kojim je sada i polsvni satadnik.

Informer

Prisetila se svojih početaka... Jovana Joksimović

Voditeljka je priznala i da je karijeru počela veoma mlada i sa oskudnim znanjem o novinarstvu i voditeljstvu:

- Na početku karijere nisam znala gotovo ništa, jer je o sam početak i tako treba da bude. Sve osim ozbiljnog učenja zanata pravi instant-novinare. Neznanje i svest o tome da ne znaš su osnova koja jedina, omogućava napredak i razvoj. Doći na televiziju kojom vlada jedan Aleksandar Tijanić najbolji je način da brzo shvatiš koliko ne znaš i da požuriš sa učenjem - započela je Jovana.

Progovorila je i o odnosu sa kolegama u poslu.

- Čini mi se da je ta naša novinarska profesija toliko izmučena, u mnogo aspekata zgažena, da joj je cena strašno srozana, pa bi mi izgledalo kao da je dodatno šutiram kada bih počela da pričam bilo šta loše o njoj, uključujući razočarenje nekim ljudima.

Informer

Nije ni sanjala da će se udati za njega... Jovana i Željko

Željko Joksimović 2001. godine je objaio "Telo vreteno" a onda priznaje da nije mogla ni da zamisli da će joj on biti suprug.

- Isto što bih rekla da mi je neko prorekao udaju za Džuda Loa. Te godine bila je i premijera filma "Neprijatelj pred vratima" u kom je on igrao glavnu ulogu. Dakle, rekla bih nemojte da me zezate.

Informer

Ne trpi neprijane situacije... Jovana Joksimović

Nedavno je tokom uživo programa gosta izbacila iz svoje emisije i priznaje da bi isto ponovila.

- Uvek sam spremna. Neprijatnost je na prvom mestu moje crne liste, kao i svaki pokušaj da me neko iskoristi. Tada nema razgovora već sledi izbacivanje.

Jovana je i otkrila kako održava vitku liniju.

- Jurim za decom. Nema boljeg treniga.

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":