16.04.2022.

18:01

Foto: printscreen

Džet set

PRIVEDEN NAPADAČ KOJI JE RAZBIO GLAVU SNEŽANI DAKIĆ! Ostaje u pritvoru 30 dana, a otkriveno je i kako se branio!

Voditeljka je sa posekotinom na glavi prevezena u Urgentni centar, a u nekoliko navrata je govorila da je reč najverovatnije o beskućniku kom je zasmetao njen parfem. 

Informer

Voditeljka je osim fizičkog bola, doživela i traumu... Snežana Dakić

Ona je apelovala na policiju da ga što pre nađe i privede, a sada se to i dogodilo. On je gađao kamenom u pravcu auta i nje, a na predlog Prvog osnovnog tužilaštva zadržan i određen mu je pritvor do 30 dana, nakon što su ga otpustili iz klinike za psihijatrijske bolesti "Laze Lazarević".

Na saslušanju u tužilaštvu, kako saznajemo, branio se ćutanjem. Voditeljka Snežana Dakić uskoro bi trebalo da u tužilastvu, kao oštećena, da svoj iskaz.

- Veštaci su ga pregledali i treba da se izjasne da li je uračunljiv ili ne. Ukoliko nije, biće mu predložena mera obaveznog lečenja, a ukoliko jeste, nakon njenog ispitivanja i ispitivanja svedoka, zatim i veštačenja povreda, tužilaštvo će odlučiti da li u njegovim radnjama ima elemenata i kog krivičnog dela za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti, a u zavisnosti od toga doneće odluku o daljem postupku - kaze izvor.

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":