17.04.2022.

07:52

Foto: Zoran Sinko/printscreen

Džet set

ANA MIHAJLOVSKI NUDI POMOĆ PRETUČENOJ ŽENI IZ ZEMUNA, PA APELUJE: Pozovite policiju, zaustavite zlostavljača!

Ana Mihajlovski aktivna je na Instagramu, te je objavila video i apelovala na državne organe da hitno uhapse muškarca koji je nasrnuo na ženu.

Ana se tu nije zaustavila, pa je zamolila svakog ko prepozna ženu koja je napadnuta na ulici da joj prenese da se javi kako bi joj pomogla oko advokata.

Informer

Objava Ane Mihajlovski

- Ukoliko neko prepozna napadnutu ženu, molim Vas da joj prenese da joj je advokatica ponudila besplatne pravne usluge kako bi nasilnik bio adekvatno kažnjen - napisala je Ana, a onda objavila da je nasilnik uhapšen:

U nasilju nema mesta za "ali". Ne postoji ništa što može opravdati nanošenje telesnih povreda i mnogo je važno da to naučimo. Baš to "ali" daje vetar u leđa svakom nasilniku koji batinama vaspitava ženu, decu, prolaznike. Ne postoji opravdanje za nasilje - napisala je voditeljka.

- Reagujte na nasilje koje vidite, pozovite policiju, pokušajte da zaustavite zlostavljača - apelovala je Ana na jednoj od svojih objava.

Podsetimo, Treće osnovno javno tužilaštvo odredilo je zadržavanje I. B. (39) koji je u Zemunu nasrnuo na ženu i njenog psa.

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":