19.04.2022.

11:43

Foto:

Džet set

VOJAŽ POKAZAO DEVOJKU U JAVNOSTI! Nakon dugog ćutanja konačno otkrio emotivni status!

Mihajlo Veruović, poznatiji kao Vojaž, veoma je tajanstven kada je njegov ljubavni život u pitanju. Od kako je raskinuo vezu sa pevačicom Anđelom Ignjatović Breskvicom, mladi reper nije želeo da se izjašnjava o emotivnom statusu, sve do sada.

Informer

Mihajlo Veruović Vojaž

Na njegovom nalogu na Instagramu, gde je odgovarao na pitanja fanova, pojavilo se i ono "Je l' imaš devojku?", a reper je mnoge iznenadio.

Informer

Izvor blizak reperu otkrio je da Vojaž jeste zaljubljen, ali da ne želi da eksponira svoju vezu u javnosti, jer je pritisak veliki.

On smatra da je njegova romansa sa Breskvicom bila previše u žiži javnosti, te ne želi da se to ponovi i hoće da sačuva privatan život za sebe. 

Informer

Breskvica i Vojaž

Pre nekoliko meseci, mediji su prenosili da je Vojaž započeo romansu sa turskom influenserkom Čagli Ben, a on je tada rekao da se oni tek upoznaju. 

Međutim, ono što je mnogima promaklo jeste da je ona nedavno boravila u Beogradu, gde se provodila sa prijateljima i Vojažem, što je ponosno objavila na svojim društvenim mrežama.

Ako se uporedi boja njene sa bojom kose devojke sa fotografije koju je Vojaž objavio, dolazi se do zaključka da je u pitanju ista osoba, te sada više nema sumnje da je reper zaljubljen i da je njihov odnos prerastao u vezu.  

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":