19.04.2022.

15:15

Foto: printscreen

Džet set

SVI SU OSTALI U ŠOKU! Evo šta je Bekuta rekla Mrkonjićevoj ženi

Od kada je Ana Bekuta započela emitivnu vezu sa Milutinom Mrkonjić, naslućivalo su u kakvom je odnosu sa njegovom zakonitom suprugom Draganom Dašom Mrkonjić.

Sve dok političar krajem novembra nije preminuo, Mrka je vodio računa o Daši, a Ana je isticala da joj to ni malo ne smeta.

Informer

- Zaista nemam ništa protiv toga što se viđaju. Ja poštujem njegovu prošlost, kao i on moju. Mi smo stvari od starta postavili na pravo mesto. Ne pada mi na pamet da mu branim da se viđa s njom. Ona je sama i nema nikoga - govorila je ranije Ana Bekuta koja je Dašu ponudila pomoć i kada je Mrkonjić preminuo.

Informer

Iako upućeni tvrde da Daša nema ništa protiv Ane, jedna njena odluka ju je navodno jako iznenadila, kaže izvor. Naime, pevačica se vraća poslu i nastupaće za Novu godinu, što je bila i Mrkina želja.

- Ana je Daši rekla da uvek može da je pozove ako joj nešto treba i da je tu za nju i ona to jako poštuje. Samo se iznenadila kada je čula da će Bekuta ipak krenuti sa nastupima maltene odmah posle Mrkine smrti. Divi joj se na hrabrosti, kaže: "Ne znam odakle joj snage da peva". U prvi mah se šokirala, prosto nije verovala da je to moguće, ali je shvatila da ona od toga živi - kaže izvor.