19.04.2022.

19:40

Foto: printscreen

Džet set

JOVANA JEREMIĆ OPLELA PO TAMARI ĐURIĆ U PROGRAMU UŽIVO: Lep je nos, samo ne odgovara tvom licu!

Tamara Đurić je o tome javno govorila u Jutarnjem programu kod Jovane Jeremić.

- Nisam rekla da mi je unakazio nos jer nisam htela da spavam sa njim. Samo sam rekla da ne želim da se viđam na temu mog nosa, samo želim da mi kaže da li može to da reši. Vreme je prošlo, ali nos je ostao podignut. Kaže da to nije greška, da to tako treba da izgleda. To nije bio deo našeg dogovora. Baš je učestalo poređenje sa Majkl Džeksonom. Pronašla sam i sama sličnosti - rekla je Tamara, pa dodala:

Informer

Tamara Đurić tužila hirurga

Želim način da čujem, a ne da se gledamo. On spava sa dosta naših pevačica i starleta. Oni imaju vremena da odlaze, da se viđaju privatno. Ja nemam vremena, imam malo dete. Platila sam 10.000 evra za operaciju. On meni nije lomio nos, mislio je da ćemo se viđati svako malo da on meni taj nos spušta. Dobri su hirurzi u Turskoj, ali nisu svi dobri. Oni su razvili taj estetski turizam - otkrila je nedavno Tamara Đurić, a izjava voditeljke Jovane Jeremić na tu temu, postala je hit na društvenim mrežama.

- Mogu li nešto iskreno da ti kažem? Ja ne mislim da je nos problem, nego kontura tvoga lica - rekla je Jovana, pa dodala:

- Po principu onih saveta "nisi debela, samo si niska" - nastavila je voditeljka. 

Informer

Voditeljka Jovana Jeremić

- Nos mora da se radi po konturi tvog lica, a ne šta ti hoćeš. On sam po sebi može da bude savršen, ali da ne odgovara tvojoj konstituciji - zaključila je Jovana Jeremić, na šta joj je starleta odbrusila:

Pa mogla bi malo taj vrh da čukneš - rekla joj je Tamara.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":