20.04.2022.

09:47

Foto:

Džet set

LJUBA PANTOVIĆ RAZOTKRILA ELITNE PROSTITUTKE Svi zanemeli kada je spomenula Staniju!

Ljuba Pantović, u emisiji "Puls Srbije", oštro je iznela svoje mišljenje najaktuelnijim temama na domaćoj estradnoj sceni.

Informer

Ljuba Pantović

- Svi pričaju o elitnoj prostituciji, samo ja ne vidim ništa elitno. Prostitutka, ko prostitutka. Za mene su to jeftinoće, nakaradne žene, spodobe mentalne i osobe koje nisu sposobne ni za šta u ovo, životu. Da su mogle da rade šta hoće ne bi bile to što je su - oštro je prokomentarisala Ljuba.

Ona je iznela svoje brutalne stavove o ženama i devojkama koje se bave prostitucijom, navodeći da je njima po svaku cenu cilj da izađu u novinama.

- I te što se brane, bolje da se ne brane. Najbolje bi im bilo da nabiju glavu u kesu i da čekaju da prođe. Meni je to kolektivni blam, to je najveći problem zemlje Srbije što svi hoće da budu poznati, pa po cenu da im izađše slika u novinama ispod koje stoji - prostitutka - rekla je Ljuba i pozvala sve roditelje da svoju decu daju na sport.

Informer

Ljuba Pantović

Ljuba Pantović osuđujiće je prokomentarisala i najaktuelnije teme sa estrade - nova kola Saše Popovića, Ružica Veljković - afera prostitucija i mama Stanije Dobrojević, koja se skinula u šestoj deceniji života.

- Saša Popović je mag marketinga, sve je on to zaslužio što ima. Ima neverovarno kefalo, a što se tiče druge i treće teme meni su one đuture, neka ovi iz treće pročitaju drugu. Neko ih je opisao negde ili to meni liči, ne kažem da jeste, ali sumnjam - kaže Pantovićeva.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":