21.04.2022.

17:19 >> 18:47

Foto: printscreen

Džet set

SESTRA TAMARE ĐURIĆ UŽIVALA U LUKSUZU! Aleksandra pozirala pred 250 000 evra!

Aleksandra Đurić, sestra stralete Tamare Đurić veoma je popularna na društvenim mrežama, a njena najnovija objava pored automobila kome je cena od 250.000 evra, dokazala je da njih dve imaju sličan ukus i da obe vole da uživaju u skupim stvarima i automobilima.

Informer

tamara Đurić

Na njenom Instagram profilu osvanula je fotografija napravljena prošle godine, na kojoj pozira pored crvenog Ferarija. Đurićeva se naslonila na skupoceni automobil, dok su joj na glavi bile velike sunčane naočare. Na sebi je imala komplet trenerku i top krem boje, preko kojeg je obukla braon jaknu, a u ruci je držala skupocenu torbu jednog od najpoznatijih brendova.

Informer

Aleksandra Đurić

Tamara Đurić nikada nije krila svoju sklonost ka plastičnim operacijama, a čini se da je i njena sestra radila neke korekcije na svom licu i telu.

Aleksandra na društvenoj mreži Instagram ima preko 15.800 pratilaca koje svakodnevno obraduje nekomk novom provokativnom fotografijom. Sestra popularne starlete dosta vremena providi i sa Tamarinom ćerkom, koja se takođe zove Tamara, a emotivne trenutke sa najmlađim članom porodice redovno deli na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EMISIJU "DO KOSKE" SA JOVANOM JEREMIĆ: