21.04.2022.

18:23 >> 18:46

Foto:

Džet set

U ŠOPINGU VIŠE JA NJEGA ČEKAM, NEGO ON MENE! Evo kom se bračnom paru Seka divi!

Pevačica Seka Aleksić nedavno je nasmejala sve kada je objavila kako je suprug čeka dok ona šopinguje.

Informer

Seka Aleksić

- Verujte da više ja njega čekam, jer nikada ne probam stvari. Uvek precenim sebe, pa kupim broj do dva manje, a onda to poklanjam. Veljko sve uvek mora da isproba i to duže traje. Više kupujem onlajn, to mi je najlakše - kaže ona i otkriva koji joj parovi na estradi deluju skladno.

- Bračni par kojem se divim su Željko i Jovana Joksimović, Sloboda Mićalović i njen suprug, Jelena Tomašević i Ivan, eto oni su mi prvi pali napamet. Doživljavam ih i vidim kao skladne. Ima ih još. Lepo je videti kada su ljudi dugo zajedno i vole se - priznala je Seka.

Informer

Seka Aleksić sa sinom

Vaspitavanje dva sina nije lako, a Seka kaže da se bori, kao i svi roditelji, protiv prekomernog gledanja u telefon.

- Ograničavam im gledanje gejmera i jutjubera, onih što psuju. Osoba sam koja psuje i trudim se da je to minimalno i da pred decom nikad ne radim, pa uglavnom opsujem peršun. Teško je. Jakov ima šest godina i zna da nađe sve na telefonu. Borimo se sa tim. Utičem i ja na ljude koji me slušaju i prate, to je velika odgovornost. Sve što govorite, neko će poželeti isto da kaže, da obuče. Jakov od 12 časova do 18 nema internet ni telefon, ali ne možemo mu oduzeti sve, samo moramo dozirati - za kraj je ispričala Aleksićeva.

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EMISIJU "DO KOSKE" SA JOVANOM JEREMIĆ: