22.04.2022.

15:07

Foto: Printscreen/Instagram

Džet set

SADA VRTI DRUGU PRIČU! - Uroš Ćertić se oglasio nakon priča o AFERI sa Marijom Veljković!

Informer

printscreen

- Nemam više komentara na tu temu. Želim da mene ostave novinari na miru zbog njih dvoje. Nismo zajedno, niti smo bili. Ne trebaju mi ovakve priče, a najmanje majci troje dece. Poštujte nju ako ne mene. Da je bila sa mnom bila bi još u braku kao i mnoge koje su bile pa ostale, jer se zna "tvrd p*nis mir u kuci - rekao je Uroš za gorepomenuti list.

Podsećamo, Uroš je za medije prvo potvrdio vezu, pa su ga novinari upitali i da li je istina da su bili u šemi.

- Prestanite da me više uznemiravate i poručite i njenom bivšem mužu i njenom advokatu, da je*ao sam nju, a je*aću i njega kad je mogao pored takve žene da spava dve godine, a da nemaju ništa. Samo da mu pojasnim nešto da se ne uzbudi previše, kad mislim da ću da ga je*em ne mislim na se*s i fizički obračun, nego da ću otići na neku nacionalnu televiziju i otkriti šta je sin njegovog brata uradio, a on ništa nije preduzeo povodom toga, ne bude li konačno izvadio moje ime iz usta i prestao da po društvenim mrežama maltretira Mariju i mene. Toliko, doviđenja - izjavio je Uroš vidno besan.

- Da, jesam to rekao - bio je kratak Uroš, a na pitanje da li su bili u šemi Uroš je samo poslao emotikon u obliku anđela i nije želeo da produbljuje temu.

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EMISIJU "DO KOSKE" SA JOVANOM JEREMIĆ: