23.04.2022.

12:27

Foto: printscreen/Instagram

Džet set

POPULARNI FOLK PEVAČ OTKRIVA KAKO ĆE PROVESTI VASKRS! Era Ojdanić govori o porodičnoj situaciji tokom praznika

Era Ojdanić je otkrio kako će provesti Vaskr, s obzirom da mu je unuk uhapšen zbog sumnje da je učestvovao u posredovanju prostitucije.

Informer

Era Ojdanić

Pevač je danima bio van sebe od šoka da mu je unuk povezan sa najstarijim zanatom, a kasnije je govorio da ne želi da plaća nikakvu kauciju ako je kriv.

Era je rekao da njegova ćerka Milena najteže podnosi to što joj je sin iza rešetaka i dodao da je juče došla kod njega da tradicionalno farbaju jaja za Vaskrs.

Informer

Nikola Anđelić

- Došla mi je Milena moja, juče smo farbali jaja, šarali, kao i uvek sve praznike poštujemo, tradicionalno. Juče je bio Veliki petak, postili smo, prebranac i riba su se samo jeli. U mom domu se kao i uvek poštuju svi srpski običaji. Puno zdravlja i sreće želim svima i da u miru proslave ovaj veliki praznik - rekao je Era koji je ranije komentarisao sitaciju svog unuka Nikole Anđelića, koji je u pritvoru zbog sumnje da je organizovao prostituciju

- Kauciju? Ne bih dao ni jedan jedini dinar ni za jednog unuka, ni za sina, ni za ćerku, ni za prijatelja, ako si nešto uradio snosi posledice! Da ja plaćam kauciju ne pada mi na pamet. Da idem na tezgu i da platim kauciju unuka da izvadim iz zatvora, to ne bih uradio, nisam od tih ljudi, ko je šta uradio neka odgovara, kao i ja za sebe. Ako bude kriv nosiće mrlju do kraja života - govorio je pevač.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":