24.04.2022.

19:52

Foto: Printscreen/You Tube

Džet set

JA SE I DAN-DANAS LJUTIM KADA IZGUBIM Ceca otkrila ko farba jaja za Vaskrs, a ovo su njena sećanja iz detinjstva!

U novom izdanju emisije "Premijera - Vikend Specijal" gost je bila Svetlana Ceca Ražnatović, a pevačica je otkrila kako provodi vaskrs, da li farba jaja i kako se nosi sa gubitkom u kucanju jajima.

Na samom početku je otkrila kako se oseća na ovaj sveti dan:

Informer

- Radosno, veselo... Moram da napravim malo digresiju, niste vi bilo ko. Vi ste prijateljska kuća s kojom ja sarađujem skoro 30 godina i mimo poslovnog, to je i privatan odnos, tako da se vi ovde osećate kao u svojoj kući - ističe pevačica na samom početku.

Ceca se na samom početku razgovara dotakla svog detinjstva i prisetila kako je proslavljala Vaskrs kao mala u rodnom Žitorađu.

- Najlepša moguća sećanja, uvek su za te praznike bili glavni akteri baba i deda. Oni bi uvek organizovali da deci bude što zabavnije i interesantnije, i to me uvek vrati u detinjstvo na najlepši mogući način, zaista. Na moje rodno mesto, na odrastanje... Sve što mogu da kažem za moje detinjstvo jeste da je to bilo jedno zdravo, srećno, veselo i bezbrižno detinjstvo. Doživela sam staru Jugoslaviju, sećam je se, zaista jedno bezbrižno detinjstvo - kaže Ceca, pa dodaje da se često takmičili sa sestrom Lidijom u kucanju jajima:

Informer

- Kako da ne! Ja se i dan-danas ljutim kad izgubim! Ne volim da gubim, uvek kad su te neke igrice u pitanju, baš smo recimo prošlog leta igrali "Ne ljuti se čoveče", Anastasija, moja sestra, zet i ja, sedimo na terasi, naravno, ja nikako da dobijem "šesticu" i naljutim se na sve njih i neću da pričam s njima, ne igram se više... Ne vredi, džaba, ali sad kad pričamo o detinjstvu, uvek sam bila borac, nisam volela da gubim, ali sam uvek znala da čestitam. Treba znati ostati i veliki u porazu. Ni Anastasija ni Veljko ne vole da gube, uvek se poubijaju, to je strašno - smeje se Ražnatovićeva.

- Jako rano sam ušla u estradne vode, prvo na tom lokalnom nivou, mnogo se o tome i pričalo i pisalo. Ne pamtim da sam nastupala za Vaskrs, uvek su bila neka porodična okupljanja u mom domu i veselja - priča pevačica, pa nastavlja:

Informer

- Ne sećam se koju tehniku sam koristila kao mala za farbanja, ali pravo da vam kažem, u mojoj kući ja ne farbam jaja! Ima ko to radi, moja snajka, zet, sestra je zadužena za bogatu trpezu kad god nešto slavimo i organizujemo, ona je glavna u svemu tome, ja sam tu samo da "iščekiram", priđem stolu i degustiram - zaključuje Ceca u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EMISIJU "DO KOSKE" SA JOVANOM JEREMIĆ: