26.04.2022.

07:36

Foto: Informer

Džet set

DUŠICA GRABOVIĆ U POLICIJI! Imala je strpljenja, ali je preterao!

Pevačica Dušica Grabović proživela je veliki stres, jer je njen telefon izgubljen, te se ona odmah oglasila na svom Instagram profilu povodom ove drame. Naime, Dušica je objavila priču i objasnila svojim pratiocima šta joj se desilo i da je jako uznemirena povodom toga.

Informer

Dušica Grabović

Međutim, ono što je najviše iznerviralo Grabovićevu, jeste to što je telefon zaboravila u taksiju, a niko nije želeo da joj se javi kada je zvala. Pevačica je objasnila da sada čeka da policija obavi svoj deo posla, jer je prinuđena da aktivira njihove snage, budući da joj taksista nije izašao u susret.

- Da li je moguće da moj telefon zvoni ceo dan i taksista neće da se javi, a ostao je na zadnjem sedištu?! Prinuđena sam da odem i da prijavim policiji jer je prosto nemoguće da čovek nije ušao u auto ceo dan iako je praznik i razumem da smo svi kod kuće i uživamo u porodičnoj atmosferi, ali preterao je - poručila je Dušica.

Informer

Instagram

- Ušao je u deseti sat nejavljanja. Kralju, pokloniću ti telefon, samo mi vrati moj, aman! Ako nešto mrzim, mrzim lopove i sitne vaćaroše!

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":