26.04.2022.

10:33

Foto:

Džet set

PEVAČ DANAS SLAVI ROĐENDAN PUNI 64 GODINE! Evo koja pesma je Šerifu Konjeviću donela najviše para

Šerif Konjović danas puni 64. godine, godinama unazad on je najtraženije pevač sa naših prostora, koji na veseljima zarađuje veliki novac.

Pevač je veliki uspeh postigao sa svojim pesma, ali poznato je da mu je najviše novaca donela besma "Bele Vencanica", uz pomoć koje je sagradio veliku nekretninu.

Informer

Šerif Konjović

- Ja sam ovo časno zaradio i za ovo sam se celog života borio. Ja sam čovek domaćin, volim da mi je lepo, čisto i prijatno. Puno radim i onda dom mora da mi bude takav – pričao je u jednoj emisiji pevač, prenosili su mediji, pa se zatim i prisetio te svoje prve zarađene nekretnine, iz perioda kad još nije bio stekao veliku popularnost.

– Zaradio sam mnogo novca zbog pesme „Bela venčanica” koja je prodata u oko 850 hiljada tiraža. To je meni bilo neshvatljivo. Ali eto, kroz taj uspeh sam dobio i finansije pa kupio stan i auto – otkrio je on, pa dodao kako je na zidu svoje vile oslikao mural koji oponaša njegovu porodičnu kuću u Sanici, u kojoj je, inače, odrastao.

Informer

Inače, Šerif je na jednoj svadbi krunisan zlatnom krunom.

Informer

- Ovo će puno da pamte i oni kojima nije drago da se ovo večeras desilo ovde, od srca vam hvala" - rekao je Konjević tada, prenosi "Kurir".

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":