27.04.2022.

11:19

Foto: informer.rs

Džet set

VAJVAI PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON PREBIJANJA! Muzičar se pojavio na festivalu!

Profesionalni kuvar i bivši zadrugar Milan Janković Čorba organizovao je Vaskršnji festival "Gastro hood" u dečijem selu Sremska Kamenica.

Informer

Vajvai nakon prebijanja... Tik Toker se družio s decom iz Dečijeg sela

Humanitarnom događaju koji je organizovao popularni Čorba, drugog dana Vaskrsa, prisustvovali su najpopularniji tiktokeri Branko i Wajwai, mlada pevačica Ninu Todorović kao i bivši zadrugari a sada voditelji Red tv Stefan Milošević Panda i Filip Đukić.

Ova mlada ekipa pokušala je na sve načine da ulepša praznike korisnicima doma „Dr Milorad Pavlović“. Događaj je bio zatvoren za medije, ali smo mi došli u posed fotografija i snimaka. Milan je od kraja rijalitija započeo dokumentarni serijal „Gastro Hood“ koji je do sada u šest epizoda u kuhinji na točkovima otišao širom granica Srbije, kuvao i slušao priče nekih običnih ljudi.

Ono što je posebno privuklo pažnju obzirom da se domaća štampa bavi spekulacijama ko je prebio tiktokera a od juče se među imenima našao i jedan od učesnika Idj talent show programa koji je zbog nasilničkog ponašanja diskvalifikovan. Andrija je na svom Instagram profilu negirao da je u pitanju pomenuti takmičar. Na slikama sa samog događaja vidimo da tiktoker nema vidljivih povreda i da mu je druženje sa decom izuzetno prijalo. Da li ćemo saznati konačno šta se krije iza cele priče o prebijanju, ali i kako su se provela deca, da li je i šta Čorba kuvao, ostaje da pogledamo u epizodi na Jutjub kanalu, ali i u emisiji "Pitam za druga" koja je ovde snimala svoje specijalno izdanje. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU "NA SASLUŠANJU" SA JOVANOM LJUBISAVLJEVIĆ: