27.04.2022.

18:24

Foto: ATAIMAGES

Džet set

ODREĐEN PRITVOR MANIJAKU IZ HRVATSKE KOJI JE PRETIO SANDRI AFRICI KLANJEM! Uhodio je godinama, pretio njoj i njenim bližnjima...

Kako saznajemo, mladić koji je napao pevačicu Sandru Afriku uhapšen je i određen mu je pritvor!

- Treće osnovno javno tužilaštvo odredilo je zadržavanje 25.04.2022. godine osumnjičenom L.R.(1993.) zbog izvršenja krivičnog dela Ugrožavanje sigurnosti, te je nakon saslušanja osumnjičenog, tužilaštvo predložilo određivanje pritvora u trajanju od 30 dana, što je rešenjem suda i određeno - potvrđeno je za Informer.rs iz Tužilaštva. 

Podsetimo, Sandru je manijak iz Hrvatske napao usred lokala, a kako je izjavila, proganja je već godinu dana. On je Prodanovićevoj poručio da će je "zaklati" ako se ne javi, a danas je došao i pratio pevačicu da bi joj na kraju prišao u lokalu.

Informer

Sandra Afrika

Policija je poslala tri parole kako bi ga pronašli, a Sandra je bila u policiji u Novom Beogradu gde je dala izjavu.

Povodom ovog događaja oglasio se tada i Sandrin menadžer Aleksandar Moskovljević Mikiša.

- Tačno je. Upravo se desio incident. Sva sreća pa je bilo ljudi u restoranu inače ko zna kako bi se to završilo. U pitanju je nepoznat čovek koji Sandru proganja godinu dana. Policija je odmah reagovala i trenutno tragaju za tim licem. Mene je taj čovek zvao i poručio da će da je zakolje ako mu se ne javi na telefon. U pitanju je verovatno psihički poremećena osoba koja je njen fan. Policija je blokirala Novi Beograd i verujem da će mu ući u trag gde se sakrio - rekao je Mikiša.

Nakon što je manijak uhapšen, oglasila se i pevačica koja je iznela samo neke od jezivih detalja koje je trpela godinama.

- Sada sam okej, uhapšen je. Donekle sam i smirena, trenutno, jer znam da je zatvoren. Al' opet oni će ga poslati u Osijek. Tamo će ostati. Ne znam iskreno. Ja opet idem u policiju i menadžer moj je dao izjavu i sestra moja i moja drugarica koja je sedela sa mnom u tom restoranu u kom se on pojavio. Mrtav 'ladan je došao iz Osijeka. Policija ga je pitala kojim povodom je on došao u Beograd. On je rekao da je on sa mnom u vezi i da je došao da se sa mnom pomiri. Dečko nije kako treba. Duševni bolesnik. Istripovao je da je sa mnom - rekla je Afrika za Blic.