28.04.2022.

17:32

Foto: Zoran Sinko

Džet set

ČUO SAM SE SA DARKOM NAKON PRIVOĐENJA! Lazićev drug otkrio šta mu je pevač rekao nakon što je završio u policiji!

Sada se oglasio Darkov prijatelj i kolega Božidar Ristanović, poznatiji kao Boža Jones, koji se juče odmah nakon što je saznao da je Lazić priveden čuo sa njim i otkrio u kakvom je sada stanju.

Informer

Darko Lazić u policiji

- Čuli smo se juče na dva minuta, rekao mi je da ide kući i da je u haosu. Nije mogao da priča, verujem da mu nije bilo prijatno nakon što je video sve natpise i portale. On je čovek od krvi i mesa, svakome se desi da malo brže vozi i pogreši, ja ga ne osuđujem, što se tiče narkotika mislim da to nije istina. Dovoljno dobro ga poznajem da znam da sigurno ne bi ponovo grešku od pre tri godine. Pre deset dana smo bili zajedno, pričali smo vezano za moju pesmu koju treba da izbacim, on mi je dobar prijatelj i dosta mi je pomogao u karijeri - rekao je on, a onda je prokomentarisao odnos Darka i Barbare Bobak.

Informer

Raskinuli Barbara i Darko

- Ona i ja nismo u dobrim odnosima, tako da ne bih komentarisao ovu temu. Da li su u ljubavi ili ne, to ne znam, sa Darkom imam druge teme ali svakako podržvam njegove izbore, najbitnije je da je njemu lepo. Njegovi ljubavni odnosi su njegova stvar - zaključio je drug Darka Lazića.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":