28.04.2022.

20:59

Foto: printscreen

Džet set

ĆERTIĆ NAPAO JOVANU JEREMIĆ ZBOG MARIJE VELJKOVIĆ: Ona je dvorska luda, gora je od Zmaja od Šipova!

Uroš Ćertić gostovao je u emisiji "Puls Srbije", a tom prilikom je progovorio o odnosu sa voditeljom "Slagalice", Marijom Veljković.

Informer

Marija Veljković i Uroš Ćertić

- Marija me je nazvala tog jutra i rekla: 'Šta je ovo?' Zovu me, zivkaju me. Više puta sam nazvao i upozorio na to šta se priča i da je taj neki njegov drug sreo mog druga i raspitivao se. U tom trenutku njih dvoje spavaju odvojeno već godinu i po dana. Znam sve to, jer smo prijatelji, zna i ona moje neke situacije - rekao je kaskader Uroš i otkrio da su on i Marija zahladnili odnose, kao i da se više ne viđaju.

- Ona se preselila negde bogu iza nogu u devojački stan. Ne viđamo se sada - rekao je Ćertić, a onda osuo paljbu po voditeljki Jovani Jeremić, koja je napala voditeljku Mariju Veljković zbog novinskih natpisa.

Informer

Jovana Jeremić

- Jovana Jeremić je jedna dvorska luda koja je radila emisiju Upoznajte parove obučena kao prostitutka iz "Picinog parka". Ona je imala više lapsusa nego Zmaj od Šipova i ona je sad našla da komentariše jednu Mariju Veljković koja je za nju akademski građanin. Marija radi na RTS-u gde Jovana Jeremić ne može nikad da radi kao voditeljka. Jovana Jeremić...ono... žena nije normalna - rekao je Uroš Ćertić u pomenutoj emisiji.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":