30.04.2022.

16:26

Foto: Printscreen You Tube

Džet set

KIJA REŠILA DA SVOJ TALENAT I MAŠTU UPOTREBI NA DRUGI NAČIN, evo šta nam sada nudi!

Pored pevačkke karijere, Kiju Kockar do sada smo mogli videti kao stjuardesu, "zadrugarku", glumicu, pisca i menadžerku,  a, kako sama kaže, svestrana je i priznaje da je previše stvari interesuje da bi se zadržala na jednom zanimanju.

Informer

Kija Kockar

Kija Kockar pokazala je talenat za mnoge biznise, a sada je ušla i u dizajnerske vode! Pevačica je pokrenula rad na novom brendu, a specijalno za "Informer", otkrila je o čemu se radi.

- Brend se zove MejDejz i u pitanju su bikiniji i ostali dodaci. Uz sve ide ova najkul pesma i spot koji prati brend i vraća nas u mladost, a pesma se zove "Pepeljuga".

Informer

Kija Kockar

Zamolili smo Kiju da nam kaže nešto više o pesmi.

- Pesmu su radili Divna Milovanović i Dragan Ponjević, a spot sam režirala lično ja, uz pomoć moje standardne ekipe. Spot u retro 2000' fazonu, kao i same fotografije radio je naš poznati fotograf, Đorđe Bukvić - rekla je Kija, a zatim ispričala detalje o njenim novim kreacijama.

Informer

Kija Kockar

- Izabrala sam najlepše boje, najkvalitetnije materijale iz Italije i modele koji su klasik modernog doba, najbolju proizvodnju u Beogradu, tako da je sva proizvodnja u Srbiji. U kampanji su aktuelna Miss Srbije, Anja i aktuelna Miss turizma, Valentina - rekla je Kija, pa nastavila:

Informer

Kija Kockar

- Brinula sam o svakom detalju, dala svoje srce. Uskoro ćete na zvaničnoj stranici brenda moći da vidite fotografije sa ovog snimanja, kao i sve detalje oko poručivanja - ispričala je Kija za "Informer".

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":