01.05.2022.

08:50

Foto: E-stock

Džet set

JOVANA JEREMIĆ PROGOVORILA O UDAJI! Voditeljka priznala da će ponovo stati na ludi kamen!

Vrlo je važno da žena bude samostalna, pogotovo ako je moderna, razvedena žena s tradicionalnim sistemom vrednosti. Žena je glavni oslonac detetu, a muškarci su možda dobri muževi, ali su u devedeset odsto slučajeva očajni očevi. Žena mora da ima svoj posao, svoj stan, svoj automobil - rekla je Jovana Jeremić i dodala:

Informer

Voditeljka Jovana Jeremić

Nikada ne bih dozvolila da me partner izdržava i da mi dotura pare kao sponzor. To mi je odvratno. Ukoliko bih pronašla partnera koji je mnogo jači od mene, pristala bih da živim u njegovom svetu jer mi je dosta slabića i toga da ja budem ta koja vuče. San mi je da upoznam nekog ko ima sve svoje i kome ne treba moj svet - dodala je Jeremićeva.

Razvela se da bi se udala!

Jovana je nakon kraha braka s Vojislavom Miloševićem otkrila da jedva čeka da se ponovo uda.

- Lepo je biti u braku kada se ljudi iskreno vole, kada se ne varaju i kada postoji neraskidiva povezanost. Izašla sam iz braka kada sam shvatila da to nemam, a ja čvrsto verujem u ljubav za ceo život. Nije bilo poente ostajati u odnosu koji nije zdrav i treba otići kada ljubavna priča postane bolesna. Imam mnogo udvarača, ali ću sledećeg partnera predstaviti kad se drugi put udam - navodi Jeremićeva.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":