04.05.2022.

13:16

Foto: printscreen

Džet set

BUKTI RAT! Tamara žestoko napala Kaću, pa umešala i Macu Diskreciju: Sterlete su daleko bitnije od pevačica!

Katarina Živković izjavila je da je Tamara kao Majkl Džekson i Kirbi usisvač, što je starletu iznerviralo, pa joj je nadugačko odgovorila. Ona je objasnila da je zanimanje "pevačica" zapravo sirotinjsko zvanje:

Informer

Nije štedela ni Kaću, a ni druge pevačice... Tamara Đurić

- U Srbiji uglavnom budale pričaju. Kažu obično pusti budalu, ali ja se i budalama obratim. Da ih odučim od tog budalizma. Rekla je starlete, a mene zovu starleta pa sam se tako osetila prozvanom. Kao što je ja nikad ne bi globalizovala i rekla da su sve pevačice prostitutke ili da su onakve ili ovakve. Ne bih puno pričala na tu temu i zbog nje će koletelarna šteta biti neke pevačice koje ja izuzetno cenim i poštujem. Pevačice su u nekom nepotrebnom tripu da su velike zvezde i da su mnogo bitne. Pevačice su zapravo zabavljačice. Starleta je mnogo veće zvanje nego pevačica. Šta je pevačica, žena koja na bini igra i peva dok mi slušamo i pijemo piće. Pevačice su tako sirotinjsko zvanje. Ne znam otkud to pevačice su bitne, a starlete nebitne. Starlete su izuzetno bitnije od pevačica - rekla je starleta.

Informer

Tamara je uporedila sa Macom Diskrecijom... Katarina Živković

Potom osvrnula na pevačicu Katarinu Živković koju je uporedila sa Macom Diskrecijom.

- Jedina razlika između starlete Mace Diskrecije i pevačice Katarine Živković je ta što Katarina malkice bolje peva. Obe su bile u rijalitiju i obe su pokazivale prljav veš - rekla je starleta.

Starleta je nakon toga navela šta zapravo znači biti starleta.

- Pevačica je žena koja drži mikrofon na bini i zabavlja masu. Starleta je multimedijalna ličnost, tu su njen izgled i onim čime se ističe. Ja sam se istakla i kao pevačica i kao voditeljka. Pronalazim se uvek na naslovnim stranama i bitnim događajima - rekla je starleta.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":