05.05.2022.

11:46

Foto: Prntscreen/YouTube/Instagram

Džet set

OGLASIO SE I MILI, OBJASNIO ŠTA SE KRIJE IZA PREPISKE SA JOVANOM! Poruka koju joj je, navodno, poslao zatresla javnost!

Jovana Jeremić odmah se oglasila nakon što se u javnosti pojavila fotografija na kojoj se vidi njena prepiska sa izvesnim Milijem koji je kao i poznati član žirija u zvezdama "Granda" bez kose. Ona je sve demntovala, a nakon nje svoje objašnjenje dao je i Mili:

Informer

Mili objasnio šta se desilo... Aleksandar i Jovana

- Evo, nasmejali ste me. Moj nalog na toj mreži ne izgleda tako. I nalog i dopisivanje je lažno. Ja sa Jovanom nemam kontakt niti sam ga ikad imao. Ja sam u Turskoj i uživam, pravim pesme za novi Miligram gde će pevati najveće zvezde- rekao je Mili.

O ovome se oglasila i Jovana Jeremić za Informer.rs koja je objasnila ko je njen Mili:

- Demantujem, nikakav Mili iz Granda nije upitanju, nego moj prijatelj kojeg ja zovem Mili. Ja ljude u telefon ne upisujem po imenu i prezimenu nego po onome šta mi znače i šta ja osećam prema njima. Dakle ovo je kompletna laž, ja ne želim čoveku da pravim problem, vi znate ko sam ja, nikada ne idem sa oženjenim muškarcima. Ne znam kome je palo na pamet da Milija poistoveti sa Milijem iz Granda, istina je jedna da Mili iz Granda i moj Mili stvarno liče, obojca su ćelavi, ali ništa dalje od toga nije istina, jedva čekam subotu i nedelju da to demantujem javno - kazala je Jovana.

Informer

Nije on taj Mili...

Poruka koje je svima zapala za oko, a koju je voditlejki poslao neki Mili, bila je u vidu ponude za odlazak u spa:

- A može i spa ako ti je do opuštanja... Mnogo nudim, ne valja - stajalo je u poruci, a Aleksandar Milić ubrzo je dao svoj komentar:

Podsetimo, Aleksandar Milić Mili i njegova supruga Nina, godinama važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj estradi.

Skandal na društvenim mrežama počeo je tako što je tokom emisije "Vikend jutro" telefon voditeljke Jovane Jeremić fotografisan, a u inboksu se među prvima našla poruka za koju se misli da je Milijeva, zbog imena koje je upisano i slike koje neodoljivo podseća na Milija.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":