05.05.2022.

12:20

Foto: Insajder

Džet set

DARKO LAZIĆ U ZAGRLJAJU PLAVUŠE! Barbara Bobak otišla u zaborav!

Popularni pevač doživljava pravi rolerkoster u privatnom životu i nakon privođenja zbog vožnje pod dejstvom alkohola i narkotika, kao i bez dozvole, objavio je i da se rastao od verenice Barbare Bobak.

Informer

Barbara Bobak

Ova vest sve je iznenadila, a Darko je tvrdio da mu je raskid s Barbarom veoma teško pao. Međutim, izgleda da to nije dugo trajalo s obzirom na to da je sada usnimljen u zagrljaju nepoznate plavuše.

Informer

Darko se brzo utešio

Lazić je proteklih dana imao nastupe u inostranstvu, a nakon toga se vratio u Srbiju i pravo otišao na proslavu punoletstva ćerke svog kolege.

Atmosfera se brzo zagrejala, a onda se i Darko latio mikofona. On je otpočeo sa svojim standardnim repertoarom, a u zagrljaju mu se našla javnosti nepoznata plavuša.

Informer

Plavuša nije skidala pogled s njega... Darko Lazić sa nepoznatom devojkom

Ona se veselila i nekoliko puta pogledala u pevača koji je pevao "Nema ništa majko od tvoga veselja". Darko bio u teksas pocepanim farmerkama, a na sebi je imao sivi džemper. Na Instagram snimcima ispreg Lazića vidi se samo tanjir sa hranom i vinska čaša u kojoj se čini da je bila sipana voda.

Informer

Uživali na rođendanu...

Darko je dugo sedeo na svom mestu sa kog je i pevao, verovatno iz straha da mu ponovo neko sipa kokain u piće pa zbog toga da ne završi u zatvoru i na naslovnim stranama.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":