07.05.2022.

09:42

Foto: printscreen instagram

Džet set

RAT TAMARE ĐURIĆ I KAĆE ŽIVKOVIĆ NE JENJAVA! Pevačica starleti spomenula dete - usledila rafalna pablja! (FOTO)

Do svađe je došlo kada je Katarina Živković oplela po starletama i rekla da su one prostitutke, na šta je Tarama Đurić odmah regaovala, pa žestoko odbrusila pevačici.

Informer

Tamara Đurić i Katarina Živković nastavljaju svađu

Kada je završila roštiljijadu u Leskovcu došla je u Beograd u Zvezde Granda i završila na dvanaestom mestu. Pošto su joj otišle glasne žice od alkohola nema šta drugo da radi nego da pljuje žene. Zapravo, ona je starleta koja riče kao prase pred klanje. Jedinu pametnu stvar koju je Sanja Marinković uradila jeste to što je vratila na mesto leskovačku dvanaestoplasiranu Zvezdu Granda. Neka ponovo obnovi karijeru u Zvezdama Granda možda se bolje plasira ali da pre toga ne konzumira najeftiniji alkohol od 60 odsto - rekla je Tamara nedavno za "Kurir", a njihovo prepucavanje na društvenim mrežama i dalje traje, pa je tako pevačica u jednoj od objava spomenula Tamarinu ćerku.

Informer

Objava Katarine Živković

- Majka nije da rodi i slika dete za Instagram, već da ga gaji. Sedi dole, Tamara jedan - napisala je Katarina, ali joj Đurićeva nije ostala dužna, pa se nadovezala.

Informer

Objava Tamare Đurić

- Mogla si malo od usta da odvojiš. Da napraviš svoju porodicu, a ne da rastraš tuđu - odbrusla joj je starleta, ali se tu nije zaustavila, pa je tako usledila "rafalna pablja" na Instagram storiju, gde je pevačicu u nekoliko objava ponižavala na osnovu izgleda, ali i ponašanja.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":