08.05.2022.

07:42

Foto:

Džet set

OVDE ŽIVE RODITELJI BOGDANE RAŽNATOVIĆ! Ogromna kuća sa bazenom, evo kako izgleda! (FOTO)

Roditelji Bogdane Ražnatović u Titelu poseduju dve kuće, a u jednoj većoj i novijoj žive Danijela i Bogdan Rodić, kao i najstarija sestra Nataša, dok u drugoj drugoj, starijoj kući, živi Bogdanina baka Jevrosima.

Informer

Bogdana Ražnatović

Komšije su, kako prenose mediji, otkrile da je kuća u kojoj živi najstarija članica porodice, izgrađena pre nekoliko decenija, ali da je prošle godine potpuno renovirana.

Fasada više nije u zelenoj boji, a kako se navodi ni ograda na terasama više nije drvena, kao nekada, već betonska.

Informer

Kuća porodice Rodić

Kako smo ranije pisali, Veljko je uložio oko 100.000 evra u renoviranje doma u Titelu.

Ceca im je kao poklon napravila bazen u dvorištu i to ih je motivisalo da srede kuću. To je ogromno imanje i žele od njega da naprave pravi raj - rekao je sagovornik Informera ranije, pa dodao:

Akcenat su trenutno stavili na uređenje dvorišta. Uradiće i fasadu na kući. Oni imaju i jedan pomoćni objekat, koji je napravljen kao restoran. U njemu su slavili rođenje malog Željka. Razmišljaju da podignu još jedan takav objekat, ali i garažu. Neće štedeti novca. Žele da naprave mali raj. Tu odluku su doneli tokom karantina. Veljko je u martu i aprilu pobegao iz grada u Titel i tada je shvatio koliko život van prestonice može biti lep, komforan i opušten. On ne voli gužvu i medijsku pažnju, pa mu tamo mnogo prija - rekao je tada naš izvor, međutim, Veljko i Bogdana su ipak odlučili da se presele u Beograd, pa tako sada žive u Cecinoj vili na Dedinju.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":