09.05.2022.

07:20

Foto: printscreen

Džet set

CECA I DUŠICA ZAJEDNO KOD HIRURGA! Obe otišle na remont!

Ceca Ražnatović (48) i Dušica Jakovljević (40) zajedno su bile kod plastičara! Folk zvezda i voditeljka "Zadruge" su proteklog vikenda otišle u jednu beogradsku kliniku na "prolećni mali servis"!

Informer

Dušica Jakovljević

- Došle smo na remont, da malo osvežimo lice - rekla je Ceca, dok je Dušica bila detaljnija:

- Ranije su žene išle kod kozmetičara da im čisti lice i stavlja maske, a sada je to mnogo lakše. Dovoljno je da odeš na "mali botoks" i izgledaš dosta mlađe. Naravno, ne treba u tome preterivati. Mi smo radile prolećni mali servis! Osvežavanje lica, ništa specijalno, ali ipak efektno.

Njih dve nikad nisu krile šta su sve promenile na telu.

- Radila sam zube, usta i grudi. Svaka žena se bolje oseća kada na sebi promeni nešto na bolje. Danas imam mnogo više samopouzdanja jer sam zadovoljna sobom - rekla je nedavno Dušica za "Informer".

Informer

Svetlana Ceca Ražnatović

Za razliku od voditeljke, koja je povećala grudi, Ceca je rešila da ih smanji!

- Želela sam drugačiju estetiku, promenu vizuelnog identiteta i nešto što je više u skladu sa trendovima, a iskreno govoreći, i sa mojim životnim dobom. Intervencija nije komplikovana, vrlo brzo sam se oporavila. To sam, pre svega, morala da uradim iz zdravstvenih razloga - rekla je Ceca 2012. godine posle operacije smanjenja grudi.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":