09.05.2022.

13:36

Foto: printscreen

Džet set

DAMIR OKANOVIĆ BESAN ZBOG DARKA LAZIĆA: Sudija je poslao poruku građanima da mogu da krše propise i da neće snosti posledice!

Ova kazna užasnula je Damira Okanovića, direktora Komiteta za bezbednost saobraćaja koji je kazao da ono što je kod nas postalo normalno, zapravo nije normalno, i da to moramo da osvestimo, a onda se osvrnuo na pevača Darka Lazića.

Informer

Damir Okanović, dorektor Komiteta za bezbednost

Naime, čini se da je na srpskim putevima sve više saobraćajnih nezgoda, a Okanović ističe da represivni režim mora biti stroži, a da su naši sudovi, čak i u ekstremnim slučajevima, blagi.

- Vratimo se na gospodina Darka Lazića! Kakvu poruku šalje sud kada ima mogućnost da izrekne strogu kaznu, a izrekne mu novčanu?! Bez ljutnje, ali gospodin Lazić tih 200.000 dinara kazne može da zaradi jako brzo, što je za prosečnog građanina teška misija.

Informer

Darko Lazić minimalno kažnjen

-  Čime se sudija vodio kada mu je izrekao takvu presudu?! Da li je shvatio da šalje poruku milionima građana Srbije da mogu godinama da se ponašaju nebezbedno, da krše propise i da praktično neće snositi posledice - rekao je  Okanović.

Podsetimo, Darko Lazić je zbog niza saobraćajnih prekršaja bio priveden i izrečena mu je maksimalna novčana kazna u iznosu od 200.000 dinara, zabrana upravljanja motornim vozilom na godinu dana i 10.000 dinara za prekoračenje brzine, a iako je bio pozitivan na testu za narkotike, pevač tvrdi da te noći nije konzumirao nedozvoljene supstance.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":