11.05.2022.

15:29

Foto: printscreen

Džet set

ZGODNA VODITELJKA PROSLAVILA GLAMUROZNI 39. ROĐENDAN! Katarina zablistala u belom kombinezornu, a tek tortu da vidite! (VIDEO)

Naime, zgodna dama proslavila je svoj 39. rođendan i sa pratiocima podelila je delić atmosfere nastao tokom intimnog slavlja, koje je upriličeno sinoć.

Informer

Lepa brineta u društvu prijateljica proslavila je važan datum i pozirala pokraj rođendanske torte, držeći buket crvenih ruža. Slavljenica je blistala u belom kompletu, ali svojim fanovima nije otkrila da li su ruže poklon emotivnog partnera.

Informer

Drugarice i drugovi voditeljke poželeli su joj zdravlje, sreću i da što pre sretne čoveka svog života, što i jeste njena jaka želja.

Informer

- U svojim dvadesetim sam na prvo mesto stavljala karijeru, izlaske i putovanja, a sad sam spremna da se nekome potpuno posvetim. Želim da rodim dete i osnujem porodicu i to će mi biti najvažniji cilj u narednim godinama. Želim muškarca koji će biti moj zaštitnik i pored koga ću se osećati voljeno i sigurno - ispričala je za jedan magazin nedavno popularna voditeljka.

Nakon intimne večere, Katarina je veselje nastavila sa prijateljima do ranih jutarnjih sati.