12.05.2022.

17:59

Foto: Marko Đoković

Džet set

PROGNOZE SU DA ULAZI U PRVIH PET! Konstrakta na Evroviziji prima čestitke od konkurencije!

Pevačica je otkrila da je poslednja proba protekla u naboljem redu i da je spremna za nastup, a uzbuđenje raste:

Informer

Večeras ona nastupa... Konstrakta

- Gorim, Ipak, savladamo se nekako kad krene pesma. Zadovoljna sam što je usvojeno sve što smo predložili i to je maksimum koji smo mogli da izvučemo iz ovih uslova- izjavila je Konstrakta.

Ona je istakla da oseća da ima veliku podršku što joj olakšava pripreme pred veliko veče:

- Zaista osetite silinu tih ljudi ispred vas koji vas podržavaju. Zapravo se bolje s tim osećaš- dodaje srpska predstavnica.

Takođe se zahvalila na podršci koju dobija iz Srbije, ali i regiona.

- Volela bih da nas večeras i sva šira dijaspora podrži. Nastup možda jeste neuobičajen za Evrosong, ali možda je to i lepota ovog našeg predstavljanja- istakla je Konstrakta.

Informer

Napeto, ali se svi nadaju dobrom plasmanu... Ana Đurić Kosntrakta

Iako je naša ekipa u Torino došla sa jednom idejom, za koju se ispostavilo da neće moći da se ispuni, šefica srpske delegacije Ana Rogljić kaže da je ipak sve došlo na svoje mesto.

- Sinoć je bilo sve kako smo želeli. Mislim da smo u odnosu na prvu probu 2. maja poboljšali mnogo nastup. Zadovoljni smo svime- objasnila je Ana Rogljić.

Dodaje i da i druge delegacije veoma pozitivno reaguju na našu kompoziciju.

- Mislim da nema nijednog šefa delegacije učesnika da mi nije prišao i rekao da navija za nas. Ako bude sve kako se nadamo, bićemo ne samo sigurno u finalu, nego i možda u prvih pet- istakla je šefica srpske delegacije.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":