13.05.2022.

21:30

Foto:

Džet set

JELENA ĆE POLUDETI, SLOBA LJUBIO I GRLIO NEPOZNATU DEVOJKU! Radanovićevo obezbeđenje najpre pustilo obožavateljku, a onda pali poljupci! (VIDEO)

Od kada se oženio Jelenom Đuričanin, a i dok su se zabavljali, Radanović je sa sobom na nastupe vodio obezbeđenje kako bi se postarali da pevaču niko ne prilazi, jer je on baš velika zvezda.

Informer

Malo ljubi ženu, malo obožavateljike... Jelena i Sloba

Ovaj trend nastavio se i sada kada uživa u bračnom životu, međutim, nije baš da ne može niko da mu priđe. Simpatične devojčice koje žele da ga poljube, imaju prođu.

Jedna od njih došla je do Slobe koji je stajao na bini, pa ga čak i izglila i izljubila, a da sve bude šokantnije, i on je nju.

Mlada davojka, koja izgleda ima žarku želju da postane pevačica, objavila je ovaj snimak na svom profilu na Tik Toku, a među komentarima je i jedan koji ukazuje na to da Slobino obezbeđenje ne dozvoljava baš svakome da mu priđe:

- Mene samo zanima, kako si mu uspela prići? Kod nas u Republici Srpskoj gde god nastupa, obezbeđenje ne da da se pridje - razočarano je porkomentarisala jedna Slobina obožavateljka, dok je ponosna vlasnica video klipa otkrila svoj recept:

- Ma ni obezbeđenje za mene nije problem - napisala je ona. 

A šta će na ovo Slobi reći supruga Jelena, verovatno ćemo saznati uskoro.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":