13.05.2022.

15:14

Foto: Instagram/printscreen

Džet set

PORODILA SE DEJANA ŽIVKOVIĆ! Manekenka na svet donela dečaka, a evo koje moćno ime mu je dala!

Dejana Živković sinu je dala ime Lav, a kako prenose mediji, i mama i beba su odlično, a za nekoliko dana će izaći iz porodilišta.

Informer

Porodila se Dejana Živković

Manekenka i njen suprug Filip Simović prvi put su se ostvarili u ulozi roditelja.

Podsetimo, Dejana i Filip su se nedavno venčali u tajnosti.

Otkako je zatrudnela, Dejana se ne pojavljuje na događajima i trudi se da se ne eksponira javno. Za dva meseca treba da se porodi, sin će se zvati Lav, a Dejana i Filip su želeli da stupe u brak pre rođenja naslednika. Upravo zbog toga, pre dva dana su napravili tajno venčanje kome su prisustvovali samo njihovi najmiliji. Slavlje je bilo zatvorenog tipa, a upriličeno je u jednom prestižnom prestoničkom restoranu. Ketering je bio fenomenalan kao i muzika, a Dejana je izgledala kao princeza - rekao je tada izvor za "Alo!", pa dodao:

Oni su nedavno kupili luksuzni stan u Kuli, u novobeogradskom naselju u kojem već žive, a za koji su iskeširali pola miliona evra. Lokacija im odgovara, blizu su i njegovim, ali i njenim roditeljima i navikli su se na taj deo grada. Nekretnina ima 150 kvadrata, a majstori trenutno rade kako bi ostvarili sve Dejanine želje. Naručila je nameštaj i unajmila je najstručnije ljude za uređenje enterijera. Ako sve prođe kako treba, do rođenja sina će se useliti u novi dom - zaključio je tada izvor za "Alo!".

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":