16.05.2022.

21:12

Foto: Instagram/printscreen

Džet set

POSLE AFERE "ELITNA PROSTITUCIJA" PEVAČICA TRAŽENA ŠIROM SVETA! Dušica od skandala profitirala, a evo koji su joj planovi!

Pevačica Dušica Grabović profitirala je od afere s prostitucijom, koja je kao bomba odjeknula u medijima.

Informer

Dušica Grabović

Pevačica je postala tražena u Americi, Australiji, Kanadi, pa čak i u Kini. Kako mediji prenose, ona dobija ponude da nastupa u tamošnjim najpoznatijim klubovima, u mestima gde žive i rade naši ljudi.

Grabovićeva je godinama boravila u Australiji, pa je često na društvenim mrežama objavljivala snimke s tezgi, a kako stvari stoje, dobro joj se isplatilo što je poslednjih dva meseca bila tema broj jedan u medijima, pa se za nju čulo sve do Azije, gde nijedna naša estradna zvezda nije pevala. Tim povodom kontaktirali smo s Grabovićevom i ona je potvrdila naša saznanja.

Informer

Dušica Grabović

- Tako je, dobila sam ponude da nastupim u Kini, tačnije u Šangaju. Vlasnik jednog kluba me je pozvao i verovatno će se to desiti od jeseni. U planu je i turneja po Kanadi i Australiji, gde sam živela. Trenutno sam preokupirana obavezama oko pesme i spota "Slavim život", koja će da bude "megahit", videćete. Već su je čule mnoge poznate ličnosti i oduševile se. To sam dobila na poklon od Sanje Vučić iz grupe "Hurricane", koja mi sprema još jedan hit. Otkako sam obukla Jovanu Jeremić, žene su odlepile i sad razmišljam da napravim svoju modnu liniju - rekla je Grabovićeva.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":