19.05.2022.

07:00

Foto: printscreen

Džet set

FANOVI SRPSKE PREDSTAVNICE NA EVROVIZIJI POKRENULI PETICIJU Dodelite Konstrakti nacionalnu penziju!

Oni su u obrazloženju naveli da je umetnica na najbolji mogući način predstavila Srbiju u svetu i zaslužila da bude nagrađena.

"Ana je svojom umetnošću, stavom, inteligencijom, svakim gestom i izgovorenom rečenicom pokazala svetu najlepšu stranu našeg naroda. Zastavu je ponosno isticala na svakom mestu i koraku, pred milionima gledalaca najvećeg televizijskog spektakla u svetu. Svoju pesmu je ponosno pevala na maternjem jeziku. Da nije bilo upliva politike, velika je verovatnoća da bi i pobedila", stoji u saopštenju onih koji su pokrenuli peticiju, koju je do sada potpisalo 189 ljudi iz Srbije.

Informer

Konstrakta progovorila o odlasku u penziju

Konstrakta je oduševljeno podelila ovu akciju na Instagramu i napisala u svom stilu: "Da Konstrakta ode u penziju". Ona se zatim obratila pratiocima na društvenim mrežama i priznala da nije sigurna da ispunjava potrebne uslove:

"Lepo je ovo sa penzijom, ali moram da vam kažem da sam tanka sa stažom. Ne znam da li bih ga nakrpila i sutra da se zaposlim. Tako da, biće to čuvena priča o 'Cvrčku i mravu'."

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":