20.05.2022.

07:00

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

SVADBA, SVADBA! DIREKTOR "GRANDA" I FOLK PEVAČICA ORGANIZOVALI GALA SLAVLJE Saša i Suzana oženili sina! Poklonili mu stan od 150 kvadrata

Kako saznaje Informer, mladenci su od Saše i Suzane kao svadbeni poklon dobili luksuzni stan na Bežanijskoj kosi!

- Danijel je suprugu upoznao na poslu. On u "Grandu" radi kao tonac, a ona kao šminkerka. To je bila ljubav na prvi pogled i već godinu dana žive zajedno. Saša i Suzana oduševljeni su snajkom! Mladenci su od njih dobili stan od 150 kvadrata u novom, luksuznom naselju koje Saša gradi sa poslovnim partnerima na Bežanijskoj kosi - priča naš dobro obavešten izvor.

Informer

Oženio se sin Suzane i Saše Popovića

Lepo se slažu

To nije bio jedini poklon od Popovića!

- Saša je platio i slavlje u restoranu, koje ga je koštalo 25.000 evra. Izabrao je najskuplji meni (85 evra po osobi), na kome su 20 vrsta sireva, pršuta, pečenje, morski plodovi... A služili su i vegansku hranu. Ma sve je bilo gala!

Tridesetpetogodišnji mladoženja je Suzanin sin iz prvog braka, kog je Saša Popović od njegove devete godine prihvatio kao svoje dete i nikad nije pravio razliku između njega i svoje biološke ćerke Aleksandre.

- Njih dvojica imaju divan odnos kome se svi dive. Sale ne razdvaja Aleksandru i Danijela, svima kaže da ima dvoje dece - ćerku i sina - kaže Suzana i dodaje da je ponosna kakvu snajku je dobila:

Informer

Suzana i Saša Popović

- Ona je toliko jednostavna devojka da s njom nikad nismo imali nikakav problem. Kada je neko skroman, jednostavan i normalan, onda ništa nije teško. Baš je vredna i pažljiva, u početku sam je savetovala šta treba ili ne treba da uradi oko Danijela, ali to su sve sitnice. To sam činila kao i svaka majka, za dobrobit dece. Srećna sam kada se naša deca lepo slažu.

Suzana otkriva da su na velikoj proslavi insistirali ona i Saša:

- Mladenci ne vole ništa veliko i spektakularno, skromni su oboje, ali na kraju se spisak gostiju proširio, jer ne možete da ne zovete ljude na čijim veseljima smo bili. Rekla sam i sinu i snajki: "Jednom se pravi svadba!" Ja sam čak bila pod najvećim stresom, a Danijel je flegmatičan, kod njega je sve opušteno i lagano... Sve je ispalo super, a i moja ćerka Aleksandra je presrećna što joj se stariji brat oženio!

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":