20.05.2022.

10:58

Foto: Novak Djurović

Džet set

ŠEST MESECI OD SMRTI MERIME NJEGOMIR! Porodica i priatelji i dalje su neutešni

Danas je šest meseci kako nas je napustila popularna pevačica Merima Njegomir. Tom prilikom okupili su se neki njeni prijatelji i porodica kako bi održali pomen preminuloj pevačici u Ateljeu zaslužnih građana.

Informer

Pomen Merime Njegomir

Na grobu su bile njena ćerka Ljubica sa svojom ćerkom, kao i  pevačica Milena Plavšić, Ivan Milinković, Hasan Dudić, Slavko Banjac, a pojavio se i dečko Snežane Đurišić, ginekolog Vanja Milošević.

Hasan Dudić je plakao sve vreme.

Ana Bekuta je prvo posetila grob Milutina Mrkonjića, tu se isplakala i ostavila cveće, a onda prišla kolegama koje su stajale sa Merominom ćerkom Ljubicom.

Informer

Pomen Merime Njegomir

Merima Njegomir snimila je više od 25 albuma i otpevala neke od bezvremenskih hitova kao što su „Ivanova korita“, „Ruzmarin“, „Zbog tebe“ i mnoge druge. Rođena je 9. novembra 1953. godine u Beogradu. Živela je i radila u Beogradu. Pesma „Ivanova korita“ koju je Merima snimila 2001. godine na izuzetno tih i nenametljiv način postala je veliki hit, što je vrlo neobično. Iako je pevačica nastavila da snima pesme i albume, posle te 2001. godine, nijedna pesma nije uspela da nadmaši popularnost „Ivanovih korita“.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":