21.05.2022.

14:03

Foto: ATA Images

Džet set

EVO KO JE OD POZNATIH BIO NA SAHRANI IGORA STAROVIĆA! Ova pevačica se sve vreme gušila u suzama! (FOTO)

Igora Starovića su na večni počinak ispratile mnoge poznate ličnosti, među kojima su bili:  Milan Đurđević i Sara Ranđelović, Filip Žmaher, Zorana pavić i mnogi drugi.

Zorani Pavić je teško pao gubitak kolege, a pevačica se sve vreme gušila u suzama.

Informer

Pevačica Zorana Pavić na sahrani Igora Starovića

Voditeljka Dragana Katić nije se pojavila na sahrani Starovića, iako su pre skoro tri decenije bili u velikoj ljubavi i nakon čega su ostali u prijateljskim odnosima. Dragana se oglasila za Informer.rs i otkrila razlog.

- Nisam došla jer nisam u Beogradu. Pre 27 godina smo bili u ljubavi. Mnogo stvari se desilo i u Igorovom, i u mom životu u međuvremenu. Zbog toga što sam ja javna ličnost ne želim da uzimam prostor ljudima koji su poslednjih 20 i kusur godina obeležili njegov život i bili sa njim. Ako žele da imaju medijski prostor, treba da ga imaju. Pamtiću ga u najlepšem mogućem sećanju - rekla nam je Dragana Katić.

Podsetimo, Igor Starović preminuo je u utorak na Drugoj hirurškoj klinici u 56. godini. Muzičaru je pukla aorta, a borba za njegov život trajala je pet dana. U jednom trenutku Igor se osetio bolje, ali je kasnije ipak preminuo. Igor se proslavio u bendu "Divlji kesten" u kom je proveo 10 godina.Grupa je nastala 1992. godine za vreme rata i odmah su postali miljenici publike. Snimili su pet albuma iza kojih su ostali veliki hitovi: "Suze krijem, same teku", "Ti si moja muzika", "Kristina", "Zorane, Zorane", "Nataša", "Gori, gori, srce moje".  

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":