22.05.2022.

07:00

Foto: Instagram/printscreen

Džet set

OTIŠLA U PARIZ BEZ DEČKA, PA PREŽIVELA PAKAO! Aleksandra Mladenović imala probleme u Francuskoj, a Isak nije bio s njom!

Njeno putovanje u francusku prestonicu, mnogi su odmah protumačili kao da je raskinula s dečkom, a istina je sasvim drugačija.

Informer

Aleksandra i Isak

Aleksandra je, kako je otkriveno, u Pariz otišla kod porodičnih prijatelja, a ovo putovanje bilo je isplanirano mesecima ranije te je Isak izostao iz opravdanih razloga.

– Sa Isakom sam i sve je u najbolje redu – započinje pricu kroz osmeh Aleksanda i nastavlja: 

- To su dugogodišnji prijatelji moje porodice i mene, išla sam da ih vidim i nekoliko dana da odmorim. Naravno da Isaku nije bilo krivo, jer nema razloga za to. Mi smo odrasli ljudi, zreli i imamo apsolutno povrenje jedno u drugo. U Parizu mi je bilo baš lepo, odmorila sam od obaveza, šetala, šopingovala, napunila baterije za naredni period kada ću dosta raditi - navela je ona, a zatim potvrdila da je imala probleme u Francuskoj gde je izgubila pasoš:

Informer

Aleksandra Mladenović izgubila pasoš u Parizu

– Tačno je to sto ste čuli. Desio mi se taj peh, izgubila sam negde pasoš. Ipak, uspela sam i bez pasoša da se vratim u svoju zemlju, a po povratku sam odmah izvadila novi – rekla nam je lepa pevačica.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":