23.05.2022.

12:30

Foto: Printscreen You Tube

Džet set

ZADAO JOJ POSLEDNJI UDARAC! Petar Grašo i Hana odabrali ime za ćerku koje je htela Danijela!

Od kada se saznalo kog je pola beba, mnogi su se pitali koje će ime Petar i Hana dati bebi, a sada je usledio šok.

Informer

I ona je htela ćerku da nazove Alba... Danijela

Naime, kako prenose mediji Grašo i njegova 14 godina mlađa supruga odabrali su ime Alba za ćerku i sve bi bilo u redu da Danijela Martinović nije odlučila istio tako da nazove devojčicu koju je želela sa pevačem.

Informer

Odabrali ime za ćerku... Hana i Petar

Pevačica, koja je s Petrom Grašom bila u vezi više od dve decenije, otkrila je 2014. godine da je isto ime htela da odabere za devojčicu.

Tada je za In Magazin otkrila da je zajedno s Petrom isplanirana imena za zajedničku decu.

- Stvarno trenutno najveća želja u mom životu. Evo istinski se nadamo da ćemo se vrlo brzo radovati. Sin će biti Toni, to se zna, po Petrovom pokojnom dedi, a za curicu imamo dva imena, Alba ili Luce. Interesantno, potpuno su dijametralno različita pa će se možda ljudi iznenaditi- pričala je Danijela.

- Luce zato što mi je to pravo dalmatinsko i naše i moja pokojna baka je bila Luce, ali kad sam čula ime Alba, ja sam naprosto ostala tako ushićena zato što Alba na italijanskom znači zora, isto mi je to višeznačno, i lepo i neobično, a opet nama blisko i drugačije- rekla je Danijela prije osam godina.

Podsetimo, ćerka Tončija Huljića, u februaru se udala za pevača Petra Grašu s kojim čeka ćerku. Tonči je nedavno otkrio i da Hana kao trudnica uopše nije zahtevna.

- Ma ona je prekrasna u svakom smislu, ona ništa to, kao da se ništa ne događa- rekao je pevač.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":