23.05.2022.

16:27

Foto:

Džet set

POKRADEN POZNATI VODITELJ Šteta iznosi 6.000 evra, evo šta su lopovi uzeli!

Mihajlo Pavić, voditelj "Vesti sa Mihajlom Pavićem", odlučio je da slobodne dane iskoristi uživajući na Kanarskim ostrvima, na kojima je kupio nekoliko dizajnerskih komada koji su dan pre povratka u Srbiju ukradeni.

- Bio sam na odmoru na Kanarskim ostrvima i po povratku za Beograd sam imao presedanje u Barseloni, ali pošto nisam uspeo da se ukrcam na avion, morao sam da potražim smeštaj kako bih mogao da se vratim sledećim letom. Nekoliko sati sam proveo u šopingu po centru Barselone da bih onda počeo da tražim smeštaj što se ispostavilo kao nemoguća misija, jer je tog vikenda bila u toku trka Formule 1. Tako je Barselona postala stečište ljudi iz celog sveta. Gotovo da je bilo nemoguće pronaći smeštaj, a na kraju sam opljačkan ispred hotela u prestižnom centru grada koji bi trebalo da je najbezbedniji. U trenutku nepažnje sam shvatio da mi je kompletan prtljag nestao sa svim ličnim stvarima i sve kese iz šopinga. Šteta je doslovno šest hiljada evra, jer su u pitanju skupocene stvari, ne mogu da dođem sebi - izjavio je Mihajlo za Puls, a onda je nastavio:

- Policija je odmah izašla na teren, saslušali su me ali kako mi je ukradena samo garderoba, rekli su mi da su nemoćni da bilo šta urade i da je gotovo nemoguće uhvatiti lopove. Tako sam ostao bez apsolutno svega što sam imao na tom putovanju ali srećom, bankovne kartice, novac i pasoš su bili kod mene. Ne mogu ni da zamislim kroz kakvu agoniju bih prošao da su mi i to ukrali - rekao je još uvek iznerviran Pavić zbog svega što se dogodilo.

Jedno je sigurno, Mihajlo neće zaboraviti ovo putovanje, kako zbog uspomena, a tako i zbog nemilog događaja.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":