24.05.2022.

23:30

Foto: printscreen instagram

Džet set

ZVALA MUŽA VIKI MILJKOVIĆ 20 PUTA U POLA PET UJUTRU Dušica Jakovljević ispričala anegdotu, evo o čemu se radi!

U novom izdanju emisije "Amidži šou", voditelj Ognjen Amidžić ugostio je voditeljke Dušicu Jakovljević, Bojanu Lazić, Anu Radulović i Sašku Veselinov, kao i repera Gazda Paju.

Informer

Gosti su kao i uvek odgovarali na škakljiva pitanja, a jedno od njih je bilo postavljeno Dušici Jakoviljević:

- Dušice, navedi najveće pijanstvo u životu.

Informer

Dušica Jakovljević

- Ja se inače napijem od dve čaše vina, ali ima jedna situacija... Bila sam pre jedno tri godine sa mojim najboljim drugarima na nekom splavu, svi zajedno smo se napili, baš smo bili veseli... Jedan naš drug je otišao i nije poneo telefon, za njim je otišao i ovaj drugi i nismo znali gde su. Ja sam sela u kola i zovem druga koji se zove Taske. I piše na telefonu Taske i ja oko pola pet ujutru zovem Tasketa 20 puta i Taske se ne javlja na telefon - priča voditeljka "Zadruge" i nastavlja:

- Sutradan negde oko jedan popodne, meni zvoni telefon i piše - Viki Miljković! I ja u momentu shvatim... Javim se, a Viki mi kaže: "Ljubavi, pa što si zvala jutros Tašketa 20 puta?" Ja čim sam videla Viki, odmah sam skontala, ja nikad ne pišem u imeniku ono, š, č, ć... Pozdravljam Viki ovim putem - smeje se Dušica u emisiji "Amidži šou".

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":