25.05.2022.

10:00

Foto: printscreen

Džet set

JELENA KRUNIĆ OPLELA PO TEI TAIROVIĆ: Na nastupima izgledaš jeftino, ove pesme si snimila zbog bakšiša!

Tea Tairović nedavno je objavila album sa 9 novih pesama koje su u rekordnom roku postale hitovi. To je zapalo za oko Jeleni Krunić koja se oglasila na društvenim mrežama i potkačila pevačicu.

Informer

Objava Jelene Krunić

- E, ovako, sabajle, gledam ovaj Instagram i non-stop mi iskače ova pevaljka, trbušna plesačica, šta god, Tea tra la la... I neki njeni silni spotovi. Valjda je ispromovisala devojka. No, elem. Lepa devojka. Vidim fura malo taj turski fazon. Ubola je. Tu je najviše bakšiša - napisala je Jelena na svom Instagram storiju, pa dodala:

- Vidim da se trudi i top je to sve. Al, brate, uđoh joj na profil... Devojka non-stop nastupa. Dakle, lepo zarađuje. Molim njenog stilistu ili nju da na nastupima ne nosi stvari koje izgledaju kao da su 350 dinara. Zgodna si, zarađuješ, ulaži u garderobu malo više. Ipak nisi krenula na kafu kod komšinice - napisala je Krunićeva.

Informer

Jelena Krunić oplela po Tei Tairović

- I spotovi i pesme ne moraju nikako sve biti fazon "habibi, come to Dubai". No, to samo da kažem da moram otpratiti jedno 1.000 ljudi - zaključila je Jelena Krunić.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":